Vols invertir? Selecciona la regió on vius

Close window
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Cerca

Finances Ètiques Cooperatives a països en vies de desenvolupament. Amb més de 40 anys d'experiència i una Triple rendibilitat: social, ambiental i econòmica

Inverteix amb criteris ètics i transparència

Procés d’inversió
Procés d’inversió

Inverteix amb criteris de banca ètica

Procés d'inversió

Començar a invertir en les persones que més et necessiten és molt fàcil i còmode. Descobreix quins passos has de seguir!

Com invertir
Com invertir

Característiques de la inversió

Coneix les característiques financeres i legals de la inversió a Oikocredit.

Més informació
Més informació

Regala una inversió

Si vols fer un regal diferent, sorprenent i solidari et recomanem que regalis una inversió que alegri a qui tu estimes i ajudi a qui més et necessita.

Regala una inversió
Regala una inversió