Vols invertir? Selecciona la regió on vius

Close window
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Cerca

Regala una inversió

En un aniversari, per Nadal, en unes noces… Hi ha moltes ocasions per celebrar que es pot lluitar contra la pobresa a través de les finances ètiques!

Regala una inversió ètica

Regalar una inversió és un regal doble: Estàs regalant a una persona estimada una inversió que podrà utilitzar quan necessiti, mentre, al mateix temps, regales a persones del Sud sense recursos la possibilitat d'engegar els seus projectes.
Una inversió així és un regal diferent i solidari. L'aportació mínima són 200 euros, però també la pots fer a nom de dues persones cotitulars, de manera que cadascuna rebi 100 euros de regal. Els diners seran seus i els podran retirar al cap d'un any, però mentre estiguin invertits a Oikocredit t'asseguraràs que estaran treballant per un món més just.

El procediment és molt senzill, simplement has de seguir els següents passos:

1.Truca'ns al 93 441 63 06 o escriu-nos un correu a catalunya@oikocredit.org per comunicar-nos el nom de la persona o persones a les quals vols fer el regal, així com la data en què l'hi vols lliurar
2. Envia'ns un xec a nom d'Oikocredit Catalunya o fes una transferència a un dels nostres comptes corrents, posant com a concepte el nom de la persona o persones a les quals vols fer el regal.
3. T'enviarem una postal personalitzada i tota la informació per lliurar a la persona a la qual li vulguis fer el regal.