Vols invertir? Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Cerca

Inverteix a Oikocredit

Oikocredit posarà en marxa en breu una nova via d’inversió a l’Estat espanyol, ja aprovada per l’entitat reguladora, per a que puguis invertir èticament a Oikocredit.

Esperem tenir-la llesta a principis del 2019. Fins que no estigui disponible no és possible invertir a Oikocredit.

En breu tindrem més detalls. Segueix-nos en aquesta web o a través de les xarxes socials.

Si vols informació sobre com recuperar inversions a Oikocredit, simplement has de posar-te en contacte al telèfon (93 441 63 06) o correu-e (catalunya@oikocredit.org) d’Oikocredit Catalunya, i et respondrem al més aviat possible.

Oikocredit Catalunya:

Bisbe Laguarda, 4 08001 Barcelona
Telèfon: 93 441 63 06
E-mail: catalunya@oikocredit.org