Vols invertir? Selecciona la regió on vius

Close window
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Cerca

Som membres d'Oikocredit Internacional

El principal objecte d'Oikocredit Catalunya és la captació de fons en el nostre entorn per invertir-los a la cooperativa Oikocredit Internacional, que amb aquests fons concedeix préstecs amb un elevat impacte social positiu a organitzacions i persones emprenedores de països del Sud. Però el paper d'Oikocredit Catalunya no s'acaba aquí: som la via de participació democràtica de totes les persones sòcies i el canal a través del qual arribem a la cooperativa internacional.

A més tenim un paper important en la  presa de decisions de la cooperativa internacional participant a la seva assemblea general, en la qual representem a tots els nostres socis/es inversors.

Oikocredit Catalunya som membres de la cooperativa Oikocredit Internacional

Els recursos econòmics que els socis i sòcies inverteixen serveixen íntegrament perquè l'associació de suport compri participacions (capital social) d'Oikocredit Internacional, de manera que aquests diners són destinats íntegrament al finançament de projectes de desenvolupament a països del Sud en forma de préstecs.

Coneix algunes de les persones beneficiàries de microcrèdits concedits gràcies a la cooperativa Oikocredit Internacional. O descobreix com participar invertint els teus estalvis a Oikocredit Internacional a través d'Oikocredit Catalunya.