Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Catalunya
Cerca

Oikocredit present en estudi realitzat per Spainsif

Oikocredit present en estudi realitzat per Spainsif

spainsif-inversion-de-impacto-2015-oikocredit.pngdimecres, 10 de de febrer de 2016

Oikocredit està present en el primer estudi que es publica sobre les Inversions d'Impacte a nivell estatal realitzat per Spainsif.

Informe Spainsif sobre les Inversions d'Impacte a Espanya 2015, amb la presència d'Oikocredit

Spainsif, l'associació de referència en l'àmbit de la Inversió Socialment Responsable (ISR) a Espanya, ha dedicat el seu informe anual a les Inversions d'Impacte a Espanya el 2015.

Dins de les inversions d'impacte s'inclouen diferents iniciatives, projectes i productes que generin un impacte positiu en el medi ambient, que contribueixin a millores socials i a la inclusió financera.

Aquestes inversions d'impacte permeten re-sincronitzar els mercats financers amb l'economia real i amb les necessitats i reptes de la nostra societat i el medi ambient.

A l'informe, que es pot consultar a través d'aquest enllaç, es troba de manera detallada l'estructura actual del mercat, actors i instruments financers de la inversió d'impacte i les oportunitats i barreres d'aquesta inversió tant en el present com en el futur.

A la pàgina 64 es pot trobar la fitxa d'Oikocredit, com una de les organitzacions més rellevants en Inversió d'Impacte.

Més informació: www.spainsif.es

« Enrere