Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Catalunya
Cerca

Oikocredit a la V Fira d'Economia Solidària

« Enrere

Oikocredit a la V Fira d'Economia Solidària

cartell_fesc2016_petit.jpgdimarts, 18 de d’octubre de 2016

Els propers 21, 22 i 23 d'octubre tindrà lloc la cinquena edició de la Fira d'Economia Solidària de Catalunya (FESC), l'esdeveniment anual que reuneix la gran diversitat d’experiències i pràctiques de l’economia social i solidària del territori català.

 Des d’Oikocredit hi participarem amb un estand informatiu, on si vols, podràs aprofitar per fer-hi directament totes les gestions per donar-te d’alta com a soci/a, i així començar a fer treballar els teus estalvis per fomentar el desenvolupament sostenible dels països del Sud.

La fira aplegarà totes les iniciatives del sector de les finances ètiques cooperatives, però també una grandíssima diversitat de projectes empresarials de l’economia solidària, a través dels quals avui en dia ja podem consumir responsablement en tots els àmbits de la nostra vida. Sota el lema “Terra compartida, terra cooperativa”, més de 180 expositores es donaran cita un any més al recinte Fabra i Coats del barri barceloní de Sant Andreu.

A més de la zona d'exposició, la FESC oferirà una cinquantena d'activitats entre xerrades, trobades, espais d'assessoria i exposicions al voltant dels seus 4 eixos temàtics principals: “Territori en cooperació”, “Recuperar Sobiranies”, “Creació de mercats socials” i “Educació i cultura per la transformació social”. Tota la programació de la Fira d'Economia Solidària de Catalunya és gratuïta i oberta a tots els públics fins a completar aforament.

Durant la fira també es presentarà la segona edició de l’informe “L’Estat del Mercat Social Català”, corresponent a l’exercici 2015. El presentarem el proper dissabte 22 d’octubre a les 11h a la Sala Santos Hernández de l’Ateneu l’Harmonia. L'informe incorpora dades de les 105 organitzacions que han fet balanç social i de les 219 que es van incorporar al mapa Pam a Pam durant el 2015, entre les quals també hi som Oikocredit.

« Enrere