Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Catalunya
Cerca

Oikocredit dóna suport a l’expansió de sistemes solars domèstics a l’Àfrica Occidental

Oikocredit dóna suport a l’expansió de sistemes solars domèstics a l’Àfrica Occidental

dijous, 03 de de novembre de 2016

Oikocredit ha fet la seva primera inversió en energies renovables a l’Oest africà facilitant finançament a PEG Ghana, un proveïdor de sistemes solars domèstics a comunitats rurals i de baixos ingressos.

PEG Africa, empresa que proveeix sistemes solars domèstics aïllats, finançada per Oikocredit amb criteris de banca ètica.

Oikocredit, juntament amb el gestor d’actius responsAbility i l’especialista de finançament solar SunFunder està prestant $500.000 (437.365€) per donar suport al creixement de PEG Ghana, una empresa que proporciona sistemes solars domèstics amb un sistema de pagament que es basa en l’ús d’energia dut a terme.

PEG Ghana utilitzarà un préstec que ascendeix als $1.500.000 (1.312.095€) per a donar suport al seu objectiu per a l’any 2020 de proveir sistemes solars de connexió aïllada a la meitat de les llars de l’Àfrica Occidental.

En David ten Kroode, director d’energies renovables d’Oikocredit, comenta: “Esperem donar suport a PEG en els seus esforços per aconseguir un creixement significatiu. Els sistemes solars de connexió aïllada representen una gran oportunitat a Ghana i per a la resta de l’Oest africà en la millora del nivell de vida de persones econòmicament desfavorides.”

> Llegeix la nota de premsa completa

« Enrere