Vols invertir? Selecciona la regió on vius

Close window
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Cerca

Neix Oikocredit Madrid

Oikocredit-Madrid.jpg16/02

Un nou grup de suport a Oikocredit s'ha creat a Madrid per donar a conèixer la tasca de l’entitat de Finances Ètiques i ser el punt de referència de les persones interessades en Oikocredit al centre d'Espanya.

Grup de voluntariat d'Oikocredit Madrid en la primera sessió de formació interna

A Espanya són 3 les associacions de suport que, des de Bilbao, Sevilla i Barcelona, promouen la tasca d’Oikocredit i ofereixen una via perquè persones i entitats inverteixin a la cooperativa internacional Oikocredit i la seva aportació es destini a projectes que ajudin a millorar les condicions de vida de moltes persones de baixos ingressos a l’Àfrica, Àsia i Llatinoamèrica.

Durant molts anys hem somiat amb poder estar més prop de les persones que des de Madrid també desitgin que els seus estalvis s'inverteixin en projectes de desenvolupament de persones i comunitats al Sud empobrit.

Aquest somni ja és realitat. Després d'un període de preparació, inicia les seves activitats el grup de suport a Oikocredit a Madrid. Està format per un grup de persones amb ampli bagatge al món de la banca ètica, l'economia alternativa i la cooperació internacional, amb moltes ganes de prosperar i donar visibilitat a aquesta iniciativa.

Entre els seus objectius està el de donar a conèixer Oikocredit a Madrid mitjançant xerrades, esdeveniments, butlletins, xarxes socials... El grup serà el contacte per a potencials socis/es inversors i establir nexes de treball amb altres projectes de finances ètiques de la Comunitat de Madrid.

El grup s'integra formalment a Oikocredit Euskadi però funcionarà de manera coordinada amb les 3 associacions de suport (Catalunya, Sevilla i Euskadi) i hi remetrà a les persones interessades perquè canalitzin la seva inversió a través de qualsevol d'elles.

Tenim moltes esperances en què aquesta iniciativa faci créixer Oikocredit, no només en nombres sinó també en presència a les xarxes d'economia alternativa i solidària i en els moviments de persones que lluiten per un futur millor pels qui viuen en dificultat als països del Sud.

Per posar-se en contacte amb Oikocredit Madrid:

madrid@oikocredit.org
Per més informació:
www.madrid.oikocredit.es

« Back