Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Catalunya
Cerca

L'Assemblea General Anual d'Oikocredit escull els membres del consell de supervisió i aprova el dividend

L'Assemblea General Anual d'Oikocredit escull els membres del consell de supervisió i aprova el dividend

joseph-patterson-oikocredit.jpg

Joseph L. Patterson, de Canadà, va ser escollit nou integrant del Consell de Supervisió

dijous, 22 de de juny de 2017

La setmana de l'11 al 16 de juny més de 120 membres i personal d'Oikocredit Internacional es van reunir a Accra, Ghana, per una setmana d'activitats que van incloure l'Assemblea General Anual (AGA) i una conferència amb representants de tot el sector de la inclusió financera de Ghana.

Dues persones d'Oikocredit Euskadi i del Grup d'Oikocredit Madrid van representar-hi a les Associacions de Suport d'Oikocredit Catalunya i Oikocredit Sevilla, així com a d'altres entitats membres directes de la cooperativa i que tenen seu a l'Estat espanyol.
L'AGA de la cooperativa va tenir lloc el 15 de juny i va ser presidida per Ruth Waweru, membre del Consell de Supervisió, i originària de Kenya.
L'Assemblea va escollir en Joseph L. Patterson, de Canadà, com a nou integrant del Consell de Supervisió i va reelegir als membres Annette C. Austin (Austràlia) i Åsa Silfverberg (Suècia) per un segon període.
Els membres també van votar per cobrir un lloc en el recentment establert Consell de Membres, que va ser creat després de l'AGA de l'any passat. En Ueli Burkhalter, de Suïssa, va ser escollit com a setè membre del Consell.
Els membres van agrair als integrants sortints del Consell de Supervisió Richard Librock de Canadà i Ayaan Adams dels EUA per les seves valuoses contribucions, tant al Consell de Supervisió com a la pròpia missió d'Oikocredit.
L'AGA també va aprovar la proposta del Consell Executiu de pagar un dividend del 2% pel 2016.

Els membres d'Oikocredit votant durant l'AGA.

« Enrere