Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Catalunya
Cerca

Persones Inversores i voluntàries visiten socis d’Oikocredit al Perú.

Persones Inversores i voluntàries visiten socis d’Oikocredit al Perú.

CENFR-PE-30.jpgdilluns, 26 de de novembre de 2018

Un grup d'inversors, voluntaris i personal d’Oikocredit aviat es dirigiran al Perú per a la gira d'estudis d'aquest any, que tindrà lloc del 2 al 8 de desembre. Els participants visitaran una organització d'inclusió financera i els seus clients finals a Lima, a Jaén i Sant Ignasi, visitaran una cooperativa de cafè de comerç just i els seus membres agricultors.

Cafeter i client de Cenfrocafe Juan Montenegro.

Els participants del viatge d'estudi visitaran les següents ciutats / pobles i socis:

Lima: Finca Perú i Financiera ProEmpresa (organitzacions d'inclusió financera);

Jaén: Central Fronterera del Norte de Cafetaleros (cooperativa de cafè);

Sant Ignasi: Cooperativa de Servicios Múltiples Aprocassi (Aprocassi) i Unión de Cafetaleros Ecológicos (Unicafec) (cooperatives de cafè).

Els participants de la gira d'estudi 2018 obtindran informació sobre els sectors d'inclusió financera i cafè del Perú. Tots els participants visitaran un soci d'inclusió financera i un soci de cafè.

Els participants aprendran com els serveis de les cooperatives de cafè ajuden els petits agricultors a aconseguir una inclusió significativa en la cadena de valor agrícola.

« Enrere