Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Catalunya
Cerca

Oikocredit inverteix en Laudex per impulsar la inclusió social en el sector de l’educació a Mèxic

Oikocredit inverteix en Laudex per impulsar la inclusió social en el sector de l’educació a Mèxic

Laudex official.jpgdilluns, 18 de de febrer de 2019

Oikocredit ha tancat una inversió de 3,3 milions de dòlars en Laudex, una institució d’inclusió financera que facilita crèdits a estudiants per a estudis superiors a Mèxic.

Proporcionant crèdits que estan en línia amb les necessitats dels estudiants i optimitzant per facilitar la seva capacitat de devolució del crèdit, Laudex dóna suport als estudiants per a unes millors oportunitats en l’àmbit de l’educació a Mèxic, on existeix un dèficit de qualitat ens els estudis superiors públics.

El Francisco Cordero, CEO i fundador de Laudex ha comentat: “Estem molt emocionades per tenir a Oikocredit com a inversora i sòcia. Per a nosaltres, és primordial que els nostres accionistes estiguin d’acord amb els nostres valors i propostes, per promoure l’educació i canviar vides. A Oikocredit, el nostre primer inversor internacional, hem trobat una entitat sòcia que està fortament alineada amb nosaltres. Creiem fermament que Oikocredit jugarà un rol clau donant suport a Laudex per fer més accessible l’educació superior per les i els pròxims 100,000 alumnes.”

Llegeix la nota de premsa sencera aquí

Laudex

« Enrere