Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Catalunya
Cerca

28/09/19. Cardedeu. 2a Fira d'Economia Social i Solidària. De 10h a 14h i de 17h a 20h

28/09/19. Cardedeu. 2a Fira d'Economia Social i Solidària. De 10h a 14h i de 17h a 20h

Fires-Oikocredit-Finances-Etiques-2dissabte, 28 de setembre de 2019

28/09/19. Cardedeu. 2a Fira d'Economia Solidària de Cardedeu. De 10h a 14h i de 17h a 20h. +info

A més aquest any tenim moltes novetats per explicar-vos, i aprofitarem moltes de les fires per a fer demostracions en directe de les cuines eficients de biomassa de la nostra organització sòcia de renovables Inyenyeri a Ruanda.

Inyenyeri (website), organització sòcia de renovables d'Oikocredit

I si ens vols donar un cop de mà per a atendre aquesta i altres fires i donar a conèixer les Finances Ètiques a la nostra societat, apunta't a una de les formacions per als nostres voluntaris/es enviant un correu a catalunya@oikocredit.org. Tota ajuda és benvinguda!

« Enrere