Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Catalunya
Cerca

27/10/19. Barcelona (Sant Andreu). Fira d'Economia Solidària de Catalunya. 26 i 27 d'octubre. Inauguració divendres 25

27/10/19. Barcelona (Sant Andreu). Fira d'Economia Solidària de Catalunya. 26 i 27 d'octubre. Inauguració divendres 25

CARTELL_FESC2019baixa.jpgdiumenge, 27 de octubre de 2019

26 i 27 d'octubre. Barcelona (Sant Andreu). Fira d'Economia Solidària de Catalunya. +info

La Fira es porta a terme els dies 26 i 27 d'octubre, i la inauguració serà el divendres 25. A banda del nostre estand també participarem a diverses activitats durant els dies de la fira. Consulta'n els detalls al programa d'activitats de la Fira.

A més aquest any tenim moltes novetats per explicar-vos, i aprofitarem moltes de les fires per a fer demostracions en directe de les cuines eficients de biomassa de la nostra organització sòcia de renovables Inyenyeri a Ruanda.

Inyenyeri (website), organització sòcia de renovables d'Oikocredit

I si ens vols donar un cop de mà per a atendre aquesta i altres fires i donar a conèixer les Finances Ètiques a la nostra societat, apunta't a una de les formacions per als nostres voluntaris/es enviant un correu a catalunya@oikocredit.org. Tota ajuda és benvinguda!

« Enrere