Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Catalunya
Cerca

Cafè-tertúlia d'Oikocredit: experiències de Finances Ètiques a Ghana, l'StudyTour 2020

Cafè-tertúlia d'Oikocredit: experiències de Finances Ètiques a Ghana, l'StudyTour 2020

Study tour Ghana group photodijous, 19 de març de 2020

Dijous que ve 19 de març a les 18:30h ens trobarem al voltant d'una tassa de cafè i un berenar de Comerç Just per a conèixer en primera persona l'experiència de les sòcies d'Oikocredit Catalunya que van participar a l'Study Tour d'enguany a Ghana.

Durant la setmana del 26 al 31 de gener 3 sòcies d'Oikocredit Catalunya van acompanyar a un grup de sòcies i personal d'Oikocredit a conèixer el treball de les Finances Ètiques al país africà. A més de participar en una formació sobre el treball d'Oikocredit en el terreny, en aspectes com la concessió de préstecs o l'avaluació de l'impacte socio-ambiental, van visitar diverses organitzacions de microfinances, agricultura o energies renovables.

En aquesta sessió ens compartiran les seves experiències i aprenentatges, i podrem interactuar amb elles en un entorn informal i relaxat.

Data i hora: dijous 19 de març a les 18:30h

Lloc: Sala polivalent del Grup ECOS, C/ Casp, 43. 08010 de Barcelona

Inscripció: l'assistència és lliure i gratuïta, però per a facilitar la logística t'agrairem si ens pots enviar un correu electrònic a catalunya@oikocredit.org confirmant la teva assistència.

> Més informació sobre l'Study Tour 2020

« Enrere