Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Catalunya
Cerca

Segon cafè-tertúlia d’Oikocredit: Educació i Finances Ètiques

« Enrere

Segon cafè-tertúlia d’Oikocredit: Educació i Finances Ètiques

cafe-i-notes.jpgdilluns, 14 de de novembre de 2016

El proper dilluns 21 de novembre farem el segon cafè-tertúlia de l’any. En aquesta ocasió, volem donar-vos a conèixer l’experiència d’Oikocredit Catalunya impulsant la metodologia de l’Aprenentatge Servei, i debatre sobre el model educatiu actual al voltant de les temàtiques relacionades amb l’economia i les finances. Quin paper han de tenir-hi les entitats de Finances Ètiques? I la banca convencional? L’ensenyament sobre economia és prou crític?

Els "Cafès-Tertúlia Oikocredit" són trobades informals que duem a terme amb una periodicitat aproximadament trimestral per aprendre i debatre sobre temàtiques relacionades amb Oikocredit, l’economia social i les Finances Ètiques, tot gaudint d'una tassa de cafè i unes galetes de Comerç Just.

Els "Cafès-Tertúlia Oikocredit" són gratuïts i oberts a tothom, tot i que vagin especialment dirigits a persones sòcies d’Oikocredit. Cal inscripció a través d’aquest formulari o bé al correu catalunya@oikocredit.org o al telèfon 93 441 63 06.

Segon cafè-tertúlia Oikocredit. Sobre Educació i Finances Ètiques.

Aquest segon cafè-tertúlia de l’any tractarà sobre "Educació i Finances Ètiques". T'animem a participar-hi tot fent un cafè de Comerç Just amb nosaltres! (I a fer extensiva la invitació a aquelles persones que creguis que hi poden estar interessades).

Data i hora: Dilluns 21 de novembre de 18:30 a 20:00h.
Lloc: Cristianisme i Justícia (Fundació Lluís Espinal), Carrer de Roger de Llúria, 13, 08010 Barcelona. Sala mitjana (1er pis).
Temàtica: "Educació i Finances Ètiques".

Parlarem de l’experiència d’Oikocredit Catalunya aplicant la metodologia pedagògica de l’Aprenentatge Servei vinculada a les Finances Ètiques, i coneixerem el projecte de l’Institut de Batxillerat Biada de Mataró. També debatrem sobre quin ha de ser el model educatiu al voltant de temes com l’economia i les finances. Quina educació en finances s'imparteix als centres escolars i universitats? S'ensenya un bon ús de les targetes de crèdit? S'explica com a través d'una inversió o una altra pots promoure valors de solidaritat o d'injustícia social? Es promouen hàbits responsables? Quins valors s'ensenyen amb les finances?

« Enrere