Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Catalunya
Cerca

Tercer cafè-tertúlia d'Oikocredit: Canvi Climàtic, Renovables, i Finances Ètiques

« Enrere

Tercer cafè-tertúlia d'Oikocredit: Canvi Climàtic, Renovables, i Finances Ètiques

dijous, 02 de de març de 2017

PEG Africa, energia solar desconnectada de la xarxa a Ghana.

Vivim un moment en què es qüestiona el sistema elèctric espanyol, la renovació de llicències a les nuclears i en el que la lluita contra la pobresa energètica no aconsegueix fruits suficients mentre les tarifes continuen pujant.
Als països del Sud els efectes del canvi climàtic cada cop són més clars i devastadors, i milions de persones encara no tenen accés a l’electricitat.
Per altra banda les energies renovables serien capaces de cobrir una part molt important, sinó tota, de la nostra demanda energètica.

En aquest nou cafè-tertúlia d'Oikocredit parlarem de Canvi Climàtic, Energies Renovables i Finances Ètiques, repassant experiències transformadores tant a casa nostra com a països en vies de desenvolupament. Per parlar de la situació del sector a casa nostra, comptarem també amb la participació de representants del Grup Local de Barcelona de la cooperativa d'energies renovables Som Energia, pionera al nostre país.

Lloc: Casal Loiola. C/Balmes 138, 08008 Barcelona (FGC: Provença, Metro: L3 i L5 Diagonal)

Data i Hora: dijous 16 de març. De 19:00h a 20:30h.

Entrada lliure i gratuïta. No obstant, agrairem que t'inscriguis en aquest formulari, per saber quant de cafè i galetes (de Comerç Just!) hem de preparar.

« Enrere