Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Catalunya
Cerca

Oikocredit Catalunya a fires de tardor, no te les perdis

« Enrere

Oikocredit Catalunya a fires de tardor, no te les perdis

Fires-Oikocredit-Finances-Etiques-2dijous, 12 de de setembre de 2019

Aquesta tardor comencem fort amb diverses activitats de difusió. Ja hem confirmat presència a tres fires d'Economia Social i Solidària: Cardedeu i Mallorca el 28 de setembre, i la FESC a Barcelona els dies 26 i 27 d'octubre. Aquest any tenim moltes novetats, entre elles una demostració en directe de les cuines eficients de biomassa del nostre projecte de renovables Inyenyeri de Ruanda.

Ja tenim confirmades diverses fires per a aquests pròxims mesos, així que ja et pots reservar les dates a la teva agenda, i si coneixes persones interessades en les Finances Ètiques, t'agrairem que comparteixis aquesta informació amb elles.


Podràs anar trobant més detalls i informació actualitzada sobre cada fira a les nostres xarxes socials i a l'agenda de la nostra pàgina web.


A més aquest any tenim moltes novetats per explicar-vos, i aprofitarem moltes de les fires per a fer demostracions en directe de les cuines eficients de biomassa de la nostra organització sòcia de renovables Inyenyeri a Ruanda.

Inyenyeri (website), organització sòcia de renovables d'Oikocredit

Les fires en les quals ens podràs trobar són les següents:

  • 28/09/19. Mallorca. Mercat social Illes Balears. De 10h a 20h.
  • 28/09/19. Cardedeu. 2a Fira d'Economia Social i Solidària. De 10h a 14h i de 17h a 20h.
  • 10/10/2019. Barcelona. Fira UPF Solidària a la Universitat Pompeu Fabra. De 10 a 15h.
  • 26/10/2019. Barcelona. Fira d'Economia Solidària de Catalunya. Dissabte 26 i diumenge 27 d'octubre. Inauguració el divendres 25.


I si ens vols donar un cop de mà per a atendre aquestes i altres fires i donar a conèixer les Finances Ètiques a la nostra societat, apunta't a una de les formacions per als nostres voluntaris/es enviant un correu a catalunya@oikocredit.org. Tota ajuda és benvinguda!

« Enrere