Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Catalunya
Cerca

Assemblea General Ordinària de l'Associació Oikocredit Catalunya 2020

Assemblea General Ordinària de l'Associació Oikocredit Catalunya 2020

assemblea-oikocredit-2018.jpgdijous, 21 de maig de 2020

Com cada any, ens plau convocar-te a la nostra propera Assemblea General Ordinària, que celebrarem en format online el dijous 4 de juny de 2020 a les 18:00h de la tarda, en convocatòria única, amb l'ordre del dia següent:

1. Aprovació de l'acta de l'Assemblea anterior i elecció de 2 interventors/es per a l'acta de la present Assemblea.
2. Presentació dels resultats de la cooperativa Oikocredit Internacional del 2019. Revisió de punts a tractar a l’Assemblea General d’Oikocredit Internacional de l’11 de juny. Aprovació, si s’escau, de la proposta de repartiment de dividends (0%).
3. Presentació i debat sobre les principals línies de treball d’Oikocredit Internacional pel 2020 i adaptació a la situació generada pel Covid-19.
4. Presentació i aprovació, si s'escau, de la memòria d'activitats i de l'informe econòmic d’Oikocredit Catalunya de l'any 2019.
5. Actualització sobre el procés de migració d'inversions al nou canal d'inversió d’Oikocredit Internacional.
6. Presentació i aprovació, si s'escau, del programa d'activitats i del pressupost d’Oikocredit Catalunya per a l'any 2020.
7. Designació de dos voluntaris/es que actuïn com a auditors interns dels comptes de l'exercici 2020.
8. Renovació de membres de la Junta Directiva de l'associació.
9. Torn obert de paraules i preguntes.

reunio-junta-22-abril-online.jpg

En relació amb el punt núm. 8 de l'ordre del dia, t'informem que, d'acord amb els Estatuts de l'Associació, tots els socis i sòcies podeu presentar la vostra candidatura per ocupar algun dels càrrecs de la Junta Directiva, i animem especialment a les nostres sòcies a presentar-s'hi, per equilibrar la paritat de gènere de la Junta. Qualsevol perfil pot aportar al treball de la Junta Directiva. Si hi podries estar interessat/da posa't en contacte amb nosaltres per telèfon o al correu catalunya@oikocredit.org abans del dia 3 de juny i te n'informarem amb més detall.

Tota la documentació referent a l'Assemblea s’anirà penjant i actualitzant en aquesta mateixa pàgina de la nostra web, per si la vols consultar prèviament.

Enguany, com que la votació i participació a l'Assemblea es farà per mitjans telemàtics, no serà possible delegar el vot en un altre soci/a, sinó que cadascú l'haurà d'exercir directament pels mitjans assenyalats. Per a participar a l'Assemblea és necessari que t'hi inscriguis abans del dia 3 de juny enviant un correu electrònic amb una còpia del teu DNI a l'adreça catalunya@oikocredit.org. Abans de la celebració de l'assemblea t'enviarem un correu amb totes les instruccions per participar-hi i votar.

Linked documents
TitleFilesizeMIME-type
acta-assemblea-oikocredit-catalunya-2019.pdf1.3 MBapplication/pdfdownload

« Enrere