Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Catalunya
Cerca

Una imatge val més que mil paraules: Cafè tertúlia sobre la veritable història darrere de les fotos d'Oikocredit

« Enrere

Una imatge val més que mil paraules: Cafè tertúlia sobre la veritable història darrere de les fotos d'Oikocredit

webinar-opmeer-reports-imatge.pngdissabte, 07 de de novembre de 2020

Heu vist alguna vegada fotos de persones emprenedores beneficiàries de microcrèdits o d’un productor de cafè a la nostra pàgina web, a les xarxes socials o al butlletí? El més probable és que les hagin fet els fotògrafs Pauline i Wim Opmeer.

webinar-opmeer-reports-imatge.png

I la bona notícia és que estaran encantats d’explicar-vos-en més coses. El dimecres 18 de novembre a les 19:00, els fotògrafs d’Opmeer Reports ho compartiran tot sobre els seus viatges per Oikocredit a l’Amèrica Llatina, l’Àfrica i l’Àsia i les trobades que van tenir allà amb clients de microcrèdits, agricultors i organitzacions sòcies d’Oikocredit. Voleu conèixer les seves experiències? Inscriviu-vos al nostre Cafè-tertúlia Oikocredit, que en aquesta ocasió servirà també de pre-acte de celebració del nostre 20è aniversari, que esperem celebrar més activament i en format presencial durant l’any que ve.

Data i hora: dimecres, 18 de novembre, de 19:00 a 20:00h. (Aquest cafè-tertúlia virtual serà en anglès amb traducció simultània).
Registra't fàcilment i de forma totalment gratuïta mitjançant el formulari que trobaràs al següent enllaç:

https://catalunya.oikocredit.es/ca/formulari-cafe-tertulia

Tens alguna pregunta per a la Pauline i en Wim? Fes-nos-la arribar a través del formulari d'inscripció i faran tot el possible per respondre-la durant el Cafè-tertúlia. Uns dies abans de l'acte rebràs un correu electrònic de confirmació amb l'enllaç per participar-hi.

« Enrere