Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Catalunya
Cerca

El primer projecte solar d'Oikocredit fora de la xarxa a Amèrica Llatina per donar suport a 250,000 persones

Prem "<< Previous" per a notícies anteriors
Prem "Next >>" per a notícies més recents

El primer projecte solar d'Oikocredit fora de la xarxa a Amèrica Llatina per donar suport a 250,000 persones

Kingo27 (1).jpgdimecres, 05 de setembre de 2018

Juntament amb el banc holandès de desenvolupament FMO, Oikocredit ha invertit a Kingo, un proveïdor d'energia fora de xarxa, per ajudar-lo a expandir-se a les zones rurals de Guatemala.

Aquest projecte es dirigirà a 250,000 persones que no tenen accés a la xarxa elèctrica central. Les persones en aquestes àrees que actualment depenen del querosè i de les espelmes ara tindran accés a energia neta a través de panells solars als seus terrats.

Bart van Eyk, Director d'Inversions d'Oikocredit, va dir: "Amb aquesta associació, donem suport a un proveïdor d'energia fora de xarxa plantejant expandir-se a les zones rurals de Guatemala que són molt difícils d'assolir per als proveïdors d'electricitat. Reconeixem la necessitat urgent que les llars rurals millorin les seves condicions de vida a través de l'accés a fonts d'energia neta, raó per la qual el servei d'energia fora de la xarxa de Kingo és crucial".

Pots llegir més sobre aquesta inversió a la nota de premsa de FMO. (En anglès)

Kingo Energia Renovable

« Enrere

Arxiu

« Previous Next »

abril 2019

març

febrer

gener

desembre 2018

novembre

octubre