Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Catalunya
Cerca

Hem publicat el fullet "Visió i Estratègia actualitzades d’Oikocredit"

Prem "<< Previous" per a notícies anteriors
Prem "Next >>" per a notícies més recents

Hem publicat el fullet "Visió i Estratègia actualitzades d’Oikocredit"

Objectives.pngdilluns, 03 de de desembre de 2018

Oikocredit ha publicat un nou document en el qual plasma la seva Visió i Estratègia actualitzades per a 2022. El fullet estableix la direcció estratègica d’Oikocredit per als pròxims anys, incloses les línies estratègiques de la cooperativa i la direcció per al desenvolupament futur d’Oikocredit.

El Director Gerent d’Oikocredit, Thos Gieskes, va dir: "Estem orgullosos de compartir la nostra Visió i Estratègia actualitzades, que descriu a on ens dirigim i què volem aconseguir en els pròxims cinc anys. Guiats per la nostra missió i visió, la nostra estratègia actualitzada demostra el nostre compromís continu de maximitzar l'impacte social on puguem fer-lo de manera reeixida i sostenible".

Llegeix l’estratègia actualitzada

« Enrere

Arxiu

« Previous Next »

de setembre 2020

de juny

de maig

d’abril

de març

de febrer

de gener

de desembre 2019

de novembre