Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Catalunya
Cerca

Los inversores de impacto se comprometen conjuntamente a apoyar a las comunidades de bajos ingresos en la crisis de Covid-19

Los inversores de impacto se comprometen conjuntamente a apoyar a las comunidades de bajos ingresos en la crisis de Covid-19

Npm-impact-investment-logo.jpgdimarts, 14 de d’abril de 2020

Junto con otros miembros de la Plataforma Holandesa de Finanzas Inclusivas (NpM), Oikocredit ha firmado la Declaración de entidades de inversión sobre el Covid-19, que ha sido emitida por entidades inversores de impacto en los mercados emergentes.

Oikocredit y otras entidades de inversión de impacto han estado intercambiando y coordinando información entre sí sobre cómo la comunidad de entidades inversoras de impacto puede responder conjuntamente al impacto de la pandemia del coronavirus (Covid-19). Uno de los resultados es el compromiso conjunto de los firmantes que se recobe en esta declaración.

Al firmar la declaración, Oikocredit reafirma su apoyo a sus organizaciones socias y a las comunidades de bajos ingresos a las que sirven, en un momento en que su necesidad de apoyo es aún mayor.

Lee la declaración aquí

« Enrere

Arxiu de notícies

« Previous Next »

d’abril 2021

de març

de febrer

de gener

de desembre 2020