Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Catalunya
Cerca

¿Cómo afecta el Covid-19 a nuestras operaciones de inversión? [video]

¿Cómo afecta el Covid-19 a nuestras operaciones de inversión? [video]

bve+interview.pngdijous, 06 de d’agost de 2020

Entrevistamos a Bart van Eyk, Director de Inversiones de Oikocredit para saber cómo la pandemia Covid-19 está afectando nuestras operaciones de inversión.

Oikocredit trabaja en 33 países y tiene 1 000 millones de euros en inversiones para el desarrollo. En esta entrevista podemos observar una evaluación de dónde estamos hoy en día con respecto a la pandemia y, en la medida de lo posible, prever  lo que podría venir el futuro.

¿Qué significa la pandemia para nuestros socios, sus clientes finales, nuestro personal, nuestros socios cooperativos e inversores? Puede averiguarlo aquí con nuestro Director de Inversiones.

> Ver la entrevista completa (15 min.)

« Enrere

Arxiu de notícies

« Previous Next »

de febrer 2021

de gener

de desembre 2020

de novembre

d’octubre

de setembre