Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Catalunya
Cerca

Un nou punt d'informació a Sitges sobre com invertir el teus diners èticament

Un nou punt d'informació a Sitges sobre com invertir el teus diners èticament

ateneu_sitges-punt-informacio-oikocredit-banca-etica-300x180.jpgdimecres, 12 de de novembre de 2014 18:35

El passat 6 de novembre Sitges Solidari va obrir un nou punt d’informació per donar a conèixer la banca ètica a Sitges, i més concretament oferir informació sobre Oikocredit. Voluntaris de l’associació assessoraran tots els dijous de 19:15 a 20:15h a l'Ateneu de Sitges al carrer Sant Bartomeu num. 40 a totes aquelles persones que estiguin interessades en voler saber com es pot invertir d'una manera ètica.

Oikocredit és una cooperativa de finances ètiques, democràtica, participativa i sense ànim de lucre que utilitza els estalvis de persones i organitzacions compromeses del nostre país per a finançar projectes de l’economia social a països del Sud. Durant més de 40 anys Oikocredit ha treballat per ajudar a que les persones més desafavorides d’arreu del món puguin aconseguir una millor vida mitjançant l’accés al crèdit. Amb un crèdit poden iniciar o ampliar un negoci, mantenir la seva família i ajudar a sostenir  la seva comunitat.


Sitges Solidari obre aquest punt d’informació amb la finalitat de donar a conèixer una alternativa més justa i sostenible en el món de les finances.

« Enrere

Arxiu de notícies

« Previous Next »

d’abril 2021

de desembre 2020

de novembre

de maig

de març

de gener

d’octubre 2019

de setembre

d’abril

de març

de febrer

d’octubre 2018

d’abril

de març

de gener

de desembre 2017

d’octubre

de setembre