Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Catalunya
Cerca

Sorteig d'entrades per l'obra de teatre "El pes del plom"

Sorteig d'entrades per l'obra de teatre "El pes del plom"

TEATRE-BARCELONA-El-pes-del-plom-BECKETT.pngdijous, 24 de d’abril de 2014 12:49

Oikocredit Catalunya obre el sorteig de quatre entrades per l'obra de teatre "El pes del plom", un thriller en què, a través de les vides de quatre personatges i les relacions que entre ells existeixen, es qüestiona la indústria de l'armament i el paper que aquesta juga a la nostra societat.

El sorteig consisteix en dues preguntes vinculades a les finances ètiques i a l'impacte d'Oikocredit Internacional, les quals quedaran publicades a la nostra pàgina de Facebook i Twitter. Els interessats a participar disposen del 24 d'abril al 4 de maig per respondre les preguntes i, en cas d'encertar-ne la resposta, entrar al sorteig dels possibles guanyadors. A cada guanyador li correspondrà dues entrades per l'obra de divendres 9 de maig a les 21.30h a la Sala Beckett de Barcelona.

Els interessats poden participar en ambdós sortejos, Twitter i Facebook, optant així a la possibilitat de guanyar fins a quatre entrades. Els guanyadors del sorteig seran contactats el 5 de maig. Per a més informació sobre les condicions, accediu als enllaços a continuació. Us convidem a tots aquells amants del teatre i/o interessats en el món de les finances ètiques a participar-hi!

Pots trobar la pregunta del Twitter aquí.

Pots trobar la pregunta del Facebook aquí.

Linked documents
TitleFilesizeMIME-type
bases-sorteig-elpesdelplom-2014-facebook.pdf111.0 kBapplication/pdfdownload
bases-sorteig-elpesdelplom-2014-twitter.pdf102.1 kBapplication/pdfdownload

« Enrere

Arxiu de notícies

« Previous Next »

d’abril 2021

de desembre 2020

de novembre

de maig

de març

de gener

d’octubre 2019

de setembre

d’abril

de març

de febrer

d’octubre 2018

d’abril

de març

de gener

de desembre 2017

d’octubre

de setembre