Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Catalunya
Cerca

Presentació dels Suports a Projectes d'Aprenentatge Servei en l'àmbit de les finances ètiques

Presentació dels Suports a Projectes d'Aprenentatge Servei en l'àmbit de les finances ètiques

APS.jpgdimecres, 10 de de setembre de 2014 18:02

El proper 17 de setembre de 2014 a les 18h, al Centre Arts Santa Mònica (Barcelona) es celebrarà una jornada amb la qual des d'Oikocredit i la Fundació Jaume Bofill volem impulsar el desenvolupament de projectes d'aprenentatge servei en l'àmbit de les finances ètiques. Aquesta activitat es realitza en col·laboració amb Centre Promotor, amb la convicció que és oportú apropar aquests projectes als joves ja que les entitats de finances ètiques treballen per obtenir beneficis socials finançant activitats econòmiques que tinguin un impacte social positiu. Els suports s'adrecen a tots els centres i institucions educatives, tant de l'àmbit formal com del no formal, i a entitats socials no lucratives de Catalunya que es proposin desenvolupar projectes d'aprenentatge servei en l'àmbit de les finances ètiques durant el període 2014-2015.

La jornada serà presentada per Ismael Palacín, director de la Fundació Jaume Bofill i Xavier Fernández, president d'Oikocrèdit. Hi intervindran Josep Puig, membre del Grup de Recerca en Educació Moral de la UB i catedràtic del Departament de Teoria i Història de la Facultat de Pedagogia de la mateixa universitat, i Martí Boneta, vicepresident d'Oikocrèdit.

Podeu inscriure-us-hi gratuïtament en aquest formulari.

Més informació a la pàgina web de la Fundació Jaume Bofill.

Centre Arts Santa Mònica

« Enrere

Arxiu de notícies

« Previous Next »

d’abril 2021

de desembre 2020

de novembre

de maig

de març

de gener

d’octubre 2019

de setembre

d’abril

de març

de febrer

d’octubre 2018

d’abril

de març

de gener

de desembre 2017

d’octubre

de setembre