Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Catalunya
Cerca

Rosalia Sanchez, agricultora mexicana

Prem "<< Previous" per a consultar projectes anteriors
Prem "Next >>" per a consultar projectes més recents

Rosalia Sanchez, agricultora mexicana

concreces-agricultura-rosalia.jpg14/octubre/16 18:01

Unión de Crédito CONCRECES de CV es una cooperativa de crédito que apoya a pequeñas y micro empresas del estado de Oaxaca, y también en cierta medida en Veracruz, Chiapas y el Estado de México.
Rosalia Alicia Sanchez Valecia, junto con su marido, cultiva una gran variedad de fruta, verduras y flores. Han utilizado su préstamo de CONCRECES para comprar semillas, así como frutas que no producen directamente pero que venden en el mercado.

Rosalia Sanchez, agricultura sostenible en Mexico.

« Enrere