Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Catalunya
Cerca

Els telers de Cambodia

Prem "<< Previous" per a consultar projectes anteriors
Prem "Next >>" per a consultar projectes més recents

Els telers de Cambodia

Cambodiadilluns 07 de gener 2019 14:55

Va començar el negoci fa més de 10 anys amb dos telers manuals finançats pels seus pares. Es guanyaven la vida comprant i venent fruita i invertit en els telers amb els seus estalvis; Sambo va aprendre les tècniques de teixit del seu veí.

Es va unir a Prasac el 2009 i va utilitzar el seu primer préstec per comprar dos telers elèctrics. L'últim préstec el va utilitzar per comprar material i dos telers de més potència. Ara té 13 telers elèctrics.

Unir-se a Prasac li va permetre ampliar el seu negoci. Sense els préstecs no hauria pogut comprar telers elèctrics. Aquí trobaràs més informació sobre l’organització sòcia d’Oikocredit: http://www.oikocredit.es/es/que-hacemos/las-organizaciones-que-apoyamos/organizaciones-que-apoyamos-detail/11151/prasac-mfi-ltd

« Enrere

Arxiu de notícies

« Previous Next »

març 2024

febrer 2022

març 2019

febrer