Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Catalunya
Cerca

Finca Bellia, Argentina

Prem "<< Previous" per a consultar projectes anteriors
Prem "Next >>" per a consultar projectes més recents

Finca Bellia, Argentina

Argentina 2dilluns 14 de gener 2019 15:02

La Daniela Bellia és la copropietària de Finca Bellia, juntament amb el seu pare, germà i dues germanes. Finca Bellia cobreix 100 hectàrees, la família ha estat membre de la cooperativa durant 40 anys, i Finca Bellia ha estat en funcionament durant trenta anys.

El repte principal del cultiu de raïm és que només hi ha una collita per any; gestionen perquè la cooperativa proporciona el pagament durant tot l'any. La cooperativa proporciona un camí cap a un futur més industrialitzat. La cooperativa també ajuda quan sorgeixen problemes com la pluja i el calamarsa; tenen assegurança a través de la cooperativa.

La Riojana exporta i obliga els seus membres a millorar els seus productes. La Daniela està especialment satisfeta amb els mètodes de producció ecològics: millor qualitat i més saludables. La Riojana encoratja i ajuda els agricultors a créixer orgànicament: la qualitat millora igual que el preu.

« Enrere

Arxiu de notícies

« Previous Next »

març 2024

febrer 2022

març 2019

febrer