Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Catalunya
Cerca

Café Feminino, Brazil

Prem "<< Previous" per a consultar projectes anteriors
Prem "Next >>" per a consultar projectes més recents

Café Feminino, Brazil

Brazildilluns 25 de febrer 2019 12:09

La Dayany és membre de Coopfam i del grup de dones (Mobi) i produeix Café Feminino. El seu marit també treballa a la plantació de cafè de la parella. Tenen dos fills petits. Quan es van casar, van començar a treballar junts, invertint i desenvolupant la seva granja de cafè. Recentment van comprar una parcel·la per cultivar cafè orgànic i "Cafè Feminino".

Què significa ser part del grup de dones Mobi? La Dayany ho explica: "En el passat, el nostre treball era només produir cafè i no hi havia diferència entre el cafè que produïa jo mateixa i la resta de la propietat. Ara tinc una part separada de la que només jo en tinc cura. També faig artesanies. És molt important per a mi; tot el grup m'ha donat suport en les meves activitats".

Què fa especial a Café Feminino? Ella continua: "Molt amor i cura amb el cafè i la plantació. Em sento molt satisfeta. La cura i l'atenció fan la qualitat del cafè. És un treball molt difícil, però crec que [les dones] podem fer la feina".

Dayany de Assis dos Santos Ferreira, tamisant branques i fulles del cafè

Oikocredit presta especial atenció als projectes liderats per dones, atès que en general elles són els qui es troben en major situació de pobresa i a més exerceixen un paper clau en el desenvolupament de la seva comunitat: http://www.oikocredit.es/es/que-hacemos/el-impacto-social/llegar-a-las-mujeres

« Enrere

Arxiu de notícies

« Previous Next »

març 2024

febrer 2022

març 2019

febrer