Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Catalunya
Cerca

Sari-Sari

Prem "<< Previous" per a consultar projectes anteriors
Prem "Next >>" per a consultar projectes més recents

Sari-Sari

Philippinesdilluns 11 de març 2019 12:16

Dungganon significa "honorable". Aquest és el nom del programa de la institució de microfinances NWFT basat en la metodologia de préstec Grameen. Cinc dones formen un grup per rebre préstecs col·lectius sota uns criteris molt clars i després de rebre una sèrie de sessions de formació estan preparades per dirigir un negoci i comprendre com funciona el préstec.
El grup de préstec es reuneix a la parcel·la que posseeix la Theresa al costat de la seva casa.

La Theresa a la seva botiga (sari sari), finançada per un microcrèdit de NWFT, entitat sòcia d'Oikocredit.

La Theresa té 43 anys i dirigeix un sari-sari (botiga de queviures) al mercat de Dulao (ciutat de Bago).
Va rebre el seu primer préstec de NWTF el 2002 per iniciar la seva tenda sari-sari. El seu primer benefici es va utilitzar per a la cimenteria de la seva cuina. Des de llavors, la botiga de la Teresa ha crescut i ha millorat la seva casa. "Hem millorat també els nostres aliments. Abans només menjava peix sec i arròs".

Oikocredit presta especial atenció als projectes liderats per dones, atès que en general elles són les qui es troben en major situació de pobresa i a més exerceixen un paper clau en el desenvolupament de la seva comunitat: http://www.oikocredit.es/es/que-hacemos/el-impacto-social/llegar-a-las-mujeres

« Enrere

Arxiu de notícies

« Previous Next »

març 2024

febrer 2022

març 2019

febrer