Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Catalunya
Cerca

L'agroindústria a Uganda

Prem "<< Previous" per a consultar projectes anteriors
Prem "Next >>" per a consultar projectes més recents

L'agroindústria a Uganda

Ugandadijous 03 de gener 2019 12:28

El reverend ugandès Katamunanwire té 200 acres de terra. Posseeix 100 vaques i planta plàtans, mandioca, nous, fesols i cebes. Va utilitzar el seu préstec de RUSSO, organització sòcia d’Oikocredit, per excavar un estany de 15 peus de profunditat, va comprar una bomba d'aigua i va construir un sistema d'alimentació automàtic amb aigua més neta per a les vaques.

Rushere Cooperative Savings and Credit Society Ltd (RUSSO) es dedica a millorar l'accés a serveis financers en l'àrea rural d'Uganda, on més del 80% de la població es dedica a l'agricultura i activitats relacionades a l'agroindústria.

El granger jubilat, el reverend James Katamunanwire (membre de la cooperativa RUSSO) que porta el seu bestiar

Darrere de cada préstec que dóna una organització sòcia d’Oikocredit hi ha una persones reals amb una història per explicar. Subscriu-te al nostre butlletí electrònic per conèixer els relats en profunditat i per estar al corrent de l'actualitat d'Oikocredit i dels sectors de la banca ètica i la cooperació al desenvolupament. http://catalunya.oikocredit.es/ca/actualitat/butlleti-electronic

« Enrere

Arxiu de notícies

« Previous Next »

març 2024

febrer 2022

març 2019

febrer