Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Catalunya
Cerca

Hononta Boseeé i els palets de cacauet

Prem "<< Previous" per a consultar projectes anteriors
Prem "Next >>" per a consultar projectes més recents

Hononta Boseeé i els palets de cacauet

Benindijous 17 de gener 2019 12:41

La Hononta Boseeé té 50 anys i tres fills. Ara està en el seu novè cicle de préstecs de la cooperativa d’estalvi Réseau National des Caveca (RENACA). El seu primer préstec va ser de 100.000 CFA (uns 150 € el 2009). El seu últim préstec ascendeix a 500.000 CFA durant 12 mesos. Utilitza el préstec per comprar cacauets i fabrica paletes de cacauet. Compta amb més de 20 persones que treballen perella. Les vilatanes que fan els pals són majoritàriament dones i infants. La seva filla gran de 25 anys treballa amb ella, la més jove, de 20, encara està a l'escola secundària i el seu fill de 22 anys estudia gerència a la Universitat de Cotonou.

Una dona que fa pasta de maní per a la clienta de Renaca Hononta Boseeé d'Adjokan Caveca, Tindji.

Réseau National donis Caveca (RENACA) és el sindicat nacional de CAVECAs, cooperatives d'estalvi i préstec comunals autoadministrades que brinden serveis financers a persones desfavorides a la regió rural de Benín. Aquí trobaràs més informació sobre l’organització sòcia d’Oikocredit: http://www.oikocredit.es/es/que-hacemos/las-organizaciones-que-apoyamos/organizaciones-que-apoyamos-detail/10869/reseau-national-des-caveca

« Enrere

Arxiu de notícies

« Previous Next »

març 2024

febrer 2022

març 2019

febrer