Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Catalunya
Cerca

El cultiu d'alfals a Ecuador

Prem "<< Previous" per a consultar projectes anteriors
Prem "Next >>" per a consultar projectes més recents

El cultiu d'alfals a Ecuador

Ecuadordivendres 25 de gener 2019 12:45

L’Angel es guanya la vida cultivant alfals a Malacatos. A la granja hi treballen ell, la seva dona i el seu fill.
Va obtenir el primer préstec de l'IMF el 2001 per un valor de 100 dòlars EUA. El préstec actual d'un any ascendeix a 1.200 dòlars. La taxa d'interès és del 23,17% i el prestatari fa pagaments setmanals de 23 dòlars EUA.

Angel Yaguana es guanya la vida cultivant alfalfa a Malacaltos.

Treballar en zones rurals és fonamental per la missió d’Oikocredit ja que al voltant del 25% de les persones més pobres del món viuen en zones rurals i tenen dificultats per a accedir a serveis financers http://www.oikocredit.es/es/que-hacemos/el-impacto-social/zonas-rurales

« Enrere

Arxiu de notícies

« Previous Next »

març 2024

febrer 2022

març 2019

febrer