Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Catalunya
Cerca

El fuster d'El Salvador

Prem "<< Previous" per a consultar projectes anteriors
Prem "Next >>" per a consultar projectes més recents

El fuster d'El Salvador

El Salvadordijous 14 de febrer 2019 13:00

L’ Alexander Ulyses Perez Melvin és fuster. Està casat i té dos fills. Ha estat produint i venent els seus mobles de fusta a la seva botiga durant quatre anys: "Fa sis anys que sóc client d'Enlace perquè tenen un préstec grupal que fa que el tipus d'interès sigui molt més accessible. Abans d'Enlace solia tenir préstecs amb diferents bancs, ara només prenc diners amb ells ".

 Alexander Ulyses Perez fent mobles de fusta

L’Alexander lloga el seu taller i botiga, així com casa seva. Emmagatzema els seus materials darrere del taller. "Com que faig tot a mà només puc produir mobles petits. He de subcontractar les peces més grans que comercialitzo. El meu somni és comprar màquines, per poder fer els mobles més grans ".

Unir-se a Enlace li va permetre ampliar el seu negoci. Sense els préstecs no hauria pogut llogar un espai on vendre els seus mobles. Aquí trobaràs més informació sobre l’organització sòcia d’Oikocredit: http://www.oikocredit.es/es/que-hacemos/las-organizaciones-que-apoyamos/organizaciones-que-apoyamos-detail/11089/enlace-servicios-financieros-enlace-sa-de-cv

« Enrere

Arxiu de notícies

« Previous Next »

març 2024

febrer 2022

març 2019

febrer