Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Catalunya
Cerca

'El Porvenir'

Prem "<< Previous" per a consultar projectes anteriors
Prem "Next >>" per a consultar projectes més recents

'El Porvenir'

Nicaraguadijous 07 de març 2019 13:12

En Nicolas Antonio Flores està casat i té vuit fills. Posseeix una granja a Palo Blanco que es diu El Porvenir. Viu i treballa a la granja amb la seva esposa, la seva filla, el seu gendre i els seus tres néts. Va deixar el col·legi després del tercer grau d'escola primària i va començar a treballar per a altres agricultors com a administrador, entre d'altres. "Des que era petit, volia ser ramader, així que vaig aprendre a cultivar i vaig començar la meva pròpia granja fa trenta anys". Poc a poc va adquirir 20 manzanas (14 hectàrees). Va començar amb el cafè i després es va expandir cap al cultiu de vegetals. Tots dos cultius són importants pels seus ingressos.

Nicolás Antonio Flores contemplant la seva plantació de cafè.

Fa deu anys es va fer membre d'Aldea Global. Ha après molt sobre l'agricultura des de la creació de capacitats i l'assistència tècnica subministrada per Aldea Global i és feliç perquè obté els seus préstecs a temps. També ven el seu cafè a través d'Aldea Global. Aquí trobaràs més informació sobre l’organització sòcia d’Oikocredit: http://www.oikocredit.es/k/es/n7471/news/view/65382/104957/mas-que-solo-cafe-de-calidad-en-nicaragua.html

« Enrere

Arxiu de notícies

« Previous Next »

març 2024

febrer 2022

març 2019

febrer