Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Catalunya
Cerca

La família Diguiero Perg, agricultors uruguaians

La família Diguiero Perg, agricultors uruguaians

Copagrandijous 14 d’abril 2016 13:39

Marcel Digueiro, els seus fills Francisco i Belen, i Martha Perg són membres de la Cooperativa Agrària Nacional (COPAGRAN), una cooperativa multinegocis agrícola i ramadera que ofereix serveis als productors de tot l'Uruguai.

Aquesta cooperativa és sòcia de Oikocredit des de 1998, ja que està en la línia del nostre enfocament estratègic sobre l'agricultura sostenible a petita escala. Oikocredit recolza fermament la solidaritat de COPAGRAN amb els petits productors amenaçats per les grans empreses multinacionals que s'apropien de vastes superfícies de terres a Uruguai i intenten excloure'ls del negoci.

Aproximadament 3267 productors treballen a través de COPAGRAN. D'ells, 1267 són productors de la cooperativa uruguaiana (aproximadament un terç dels quals són dones), mentre que els 2000 productors restants no en són membres. COPAGRAN és una de les cooperatives agrícoles líders d'Uruguai. Sorgida d'un sistema cooperatiu agrícola tradicional, és una organització eficient i moderna les tradicions de la qual constitueixen un dels seus valors centrals.

COPAGRAN opera principalment al llarg del riu Uruguai, on es troba la terra més fèrtil. Des de la seva oficina central a Montevideo administra diverses oficines regionals, que al seu torn coordinen una xarxa d'oficines locals. A més d'oferir sitges, racions de bestiar i biocombustible, també administra tendes de rams generals per a subministrament dels productors. Gràcies a la seva cobertura geogràfica, la cooperativa està arrelada profundament en una de les àrees més agrícoles del país.

« Enrere

Arxiu de notícies

« Previous Next »

març 2024

febrer 2022

març 2019

febrer