Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Catalunya
Cerca

Inversión de capital para fomentar el comercio sostenible de café

Inversión de capital para fomentar el comercio sostenible de café

10d86ab7-11ad-4c11-a796-3cb9fc55d6ab.JPGdimecres, 22 de de maig de 2019

Oikocredit ha anunciado una inversión de US $ 4.7 millones en Caravela Coffee, un comerciante responsable de café de especialidad en América Latina.

Caravela obtiene café de alta calidad de ocho países latinoamericanos y lo vende a tostadores de café de especialidad en 27 países.

Además de brindar acceso a los mercados internacionales, Caravela ofrece capacitación y asistencia técnica a los productores de café a través de su equipo en el terreno.

“Con Oikocredit compartimos la misma visión de generar un retorno financiero, social y ambiental positivo en las comunidades rurales de América Latina, y esperamos esta nueva asociación a medida que continuamos creciendo, manteniéndonos fieles a nuestra misión de generar un impacto positivo para toda la industria del café. ", Dijo Alejandro Cadena, cofundador y CEO de Caravela.

Leer nota de prensa

« Atrás