¡Participa en Oikocredit! Selecciona la región en la que vives

Cerrar la ventana
Sevilla Catalunya Euskadi

¿Qué son las Asociaciones de Apoyo?

Las Asociaciones de Apoyo a Oikocredit son colectivos de personas voluntarias constituidas legalmente en forma de asociaciones sin ánimo de lucro. Los socios y socias de estas asociaciones llevan a cabo tareas de sensibilización y difusión de la misión de Oikocredit y son una parte muy importante de la organización. Las Asociaciones de Apoyo son socias directas de la cooperativa Oikocredit Internacional, y como tales, representan en ella a todos sus socios y socias de España. Actualmente existen 3 Asociaciones de Apoyo: País Vasco, Catalunya y Sevilla.

También existe un grupo de voluntariado activo en Madrid (puedes encontrar más información sobre este grupo y sus actividades en: www.madrid.oikocredit.es).

Catalunya
Buscar

Participa a l’Study Tour 2020 d’Oikocredit a Ghana!

« Enrere

Participa a l’Study Tour 2020 d’Oikocredit a Ghana!

juntamartes, 03 de septiembre de 2019

Ja s’han obert les inscripcions per al proper Study Tour d’Oikocredit a Ghana, que es durà a terme del 26 de gener a l’1 de febrer de 2020. Si vols conèixer un país del Sud global i la feina d’Oikocredit de primera mà, aquesta és la teva oportunitat.

PEG Africa, organització sòcia d'Oikocredit en renovables a Ghana, que distribueix petits equips solars fotovoltaics per ús domèstic.

Què és un Study Tour?
Els Study Tour són viatges de camp que organitza Oikocredit anualment per anar a conèixer de primera mà el seu treball i organitzacions sòcies a un país concret del Sud. Es fan en grups reduïts d’unes 10-15 persones i tenen una durada aproximada d’una setmana. L’idioma vehicular en aquest cas serà l’anglès, i les organitzacions sòcies que es visitaran seran una mostra dels projectes que Oikocredit finança a Ghana: microfinances, agricultura, comerç just i energies renovables. Pots consultar les nostres organitzacions sòcies de Ghana en aquest mapa interactiu (en castellà).

A qui va dirigit?
Tot i que en principi està reservat a persones sòcies o voluntàries d’Oikocredit, també l’obrim a qualsevol altra persona interessada a participar-hi i que posteriorment al viatge es comprometi a donar a conèixer la seva experiència i aprenentatges a través de xerrades, exposicions, articles, etc. També s’ha de tenir en compte que la participació a l’Study Tour requereix un mínim nivell d’anglès i una bona condició física.

Participants del darrer Study Tour d'Oikocredit al Perú.

Quin cost té?
Encara estem acabant de tancar els detalls de l’Study Tour de Ghana. Però per fer-se’n una idea, el cost final depèn de diversos factors, entre ells el nombre d’organitzacions que s’acaben visitant, i inclou el bitllet d’anada i tornada des d’Holanda a Ghana, l’allotjament, manutenció, desplaçaments interns, i una persona de l’oficina local d’Oikocredit que acompanya el grup en tot moment. Oikocredit no hi fa cap benefici.

Com m’hi puc apuntar?
Si tens interès a participar-hi, posa’t en contacte amb nosaltres abans del proper 24 de setembre, a través del telèfon 934416306 o del correu electrònic catalunya@oikocredit.org per facilitar-nos les teves dades i farem la sol·licitud d’inscripció en nom teu a Oikocredit Internacional. Posteriorment, i en funció del nombre de sol·licituds rebudes, et comunicarem l’acceptació final per a la inscripció definitiva. No obstant, si tens qualsevol pregunta al respecte, no dubtis a contactar-nos!

« Enrere