¡Participa en Oikocredit! Selecciona la región en la que vives

Cerrar la ventana
Sevilla Catalunya Euskadi

¿Qué son las Asociaciones de Apoyo?

Las Asociaciones de Apoyo a Oikocredit son colectivos de personas voluntarias constituidas legalmente en forma de asociaciones sin ánimo de lucro. Los socios y socias de estas asociaciones llevan a cabo tareas de sensibilización y difusión de la misión de Oikocredit y son una parte muy importante de la organización. Las Asociaciones de Apoyo son socias directas de la cooperativa Oikocredit Internacional, y como tales, representan en ella a todos sus socios y socias de España. Actualmente existen 3 Asociaciones de Apoyo: País Vasco, Catalunya y Sevilla.

También existe un grupo de voluntariado activo en Madrid (puedes encontrar más información sobre este grupo y sus actividades en: www.madrid.oikocredit.es).

Catalunya
Buscar

La família Diguiero Perg, agricultors uruguaians

Pulsa "<< Previous" para consultar proyectos anteriores
Pulsa "Next >>" para consultar proyectos más recientes

La família Diguiero Perg, agricultors uruguaians

Copagranjueves 14 abril 2016 13:39

Marcel Digueiro, els seus fills Francisco i Belen, i Martha Perg són membres de la Cooperativa Agrària Nacional (COPAGRAN), una cooperativa multinegocis agrícola i ramadera que ofereix serveis als productors de tot l'Uruguai.

Aquesta cooperativa és sòcia de Oikocredit des de 1998, ja que està en la línia del nostre enfocament estratègic sobre l'agricultura sostenible a petita escala. Oikocredit recolza fermament la solidaritat de COPAGRAN amb els petits productors amenaçats per les grans empreses multinacionals que s'apropien de vastes superfícies de terres a Uruguai i intenten excloure'ls del negoci.

Aproximadament 3267 productors treballen a través de COPAGRAN. D'ells, 1267 són productors de la cooperativa uruguaiana (aproximadament un terç dels quals són dones), mentre que els 2000 productors restants no en són membres. COPAGRAN és una de les cooperatives agrícoles líders d'Uruguai. Sorgida d'un sistema cooperatiu agrícola tradicional, és una organització eficient i moderna les tradicions de la qual constitueixen un dels seus valors centrals.

COPAGRAN opera principalment al llarg del riu Uruguai, on es troba la terra més fèrtil. Des de la seva oficina central a Montevideo administra diverses oficines regionals, que al seu torn coordinen una xarxa d'oficines locals. A més d'oferir sitges, racions de bestiar i biocombustible, també administra tendes de rams generals per a subministrament dels productors. Gràcies a la seva cobertura geogràfica, la cooperativa està arrelada profundament en una de les àrees més agrícoles del país.

« Atrás

Archivo de noticias

« Previous Next »

marzo 2024

febrero 2022

marzo 2019

febrero