¡Participa en Oikocredit! Selecciona la región en la que vives

Cerrar la ventana
Sevilla Catalunya Euskadi

¿Qué son las Asociaciones de Apoyo?

Las Asociaciones de Apoyo a Oikocredit son colectivos de personas voluntarias constituidas legalmente en forma de asociaciones sin ánimo de lucro. Los socios y socias de estas asociaciones llevan a cabo tareas de sensibilización y difusión de la misión de Oikocredit y son una parte muy importante de la organización. Las Asociaciones de Apoyo son socias directas de la cooperativa Oikocredit Internacional, y como tales, representan en ella a todos sus socios y socias de España. Actualmente existen 3 Asociaciones de Apoyo: País Vasco, Catalunya y Sevilla.

También existe un grupo de voluntariado activo en Madrid (puedes encontrar más información sobre este grupo y sus actividades en: www.madrid.oikocredit.es).

Catalunya
Buscar

Meraji Ali, el venedor de fruita africà

Pulsa "<< Previous" para consultar proyectos anteriores
Pulsa "Next >>" para consultar proyectos más recientes

Meraji Ali, el venedor de fruita africà

MBAGA-KE-04_4b20b.jpegmartes 03 mayo 2016 11:04

En Meraji Ali té 48 anys i sis fills. Es dedica a vendre fruita des de l'any 1989, però ha estat un prèstec de Mbagaso el que li ha permès ampliar la seva gamma de productes i, alhora, construir-se una casa i pagar les quotes escolars perquè els seus fills vegin garantit el seu dret a l'educació.

Mbgaso és una cooperativa que ofereix microcrèdits a Mbgala Kizuiani, de la regió de Dar es Salaam (Tanzània), i és propietat dels seus membres, que participen en totes les operacions i presa de decisions. Un augment en la població de Mbgala ha fet augmentar el nombre de membres a la cooperativa i de la demanda de serveis bancaris per part de comerciants a petita escala o venedors d'aliments a l'engròs.

Aquest va ser un dels motius pels quals Oikocredit va donar suport a Mbagaso, entre d'altres. A banda de la demanda addicional de fons arran del creixement en la demanda de préstecs, des d'Oikocredit també vam decidir fer-nos socis de Mbagaso pel seu enfocament i estructura cooperativa i el seu suport als micro-empresaris i petits comerciants.

La tasca de Mbagaso ajuda a un gran nombre de petits empresaris, però també té un gran impacte a la seva comunitat, on ajuda a reduir la pobresa entre les famílies dels venedors, el seu entorn, i fins i tot els clients. A més, les regions africanes són, cada cop més, una de les prioritats d'Oikocredit.

« Atrás

Archivo de noticias

« Previous Next »

marzo 2024

febrero 2022

marzo 2019

febrero