¡Participa en Oikocredit! Selecciona la región en la que vives

Cerrar la ventana
Sevilla Catalunya Euskadi

¿Qué son las Asociaciones de Apoyo?

Las Asociaciones de Apoyo a Oikocredit son colectivos de personas voluntarias constituidas legalmente en forma de asociaciones sin ánimo de lucro. Los socios y socias de estas asociaciones llevan a cabo tareas de sensibilización y difusión de la misión de Oikocredit y son una parte muy importante de la organización. Las Asociaciones de Apoyo son socias directas de la cooperativa Oikocredit Internacional, y como tales, representan en ella a todos sus socios y socias de España. Actualmente existen 3 Asociaciones de Apoyo: País Vasco, Catalunya y Sevilla.

También existe un grupo de voluntariado activo en Madrid (puedes encontrar más información sobre este grupo y sus actividades en: www.madrid.oikocredit.es).

Catalunya
Buscar

La costurera de Ghana

Pulsa "<< Previous" para consultar proyectos anteriores
Pulsa "Next >>" para consultar proyectos más recientes

La costurera de Ghana

Ghanamartes 01 enero 2019 14:04

La Helen Tetteh viu amb el seu marit en un petit poble de la costa a uns 100 km a l'est d'Accra. Anteriorment treballava com a costurera però la seva casa es troba en una zona rural difícil d'accedir per als clients. Fa uns anys es va fer realitat el seu somni: va poder llogar un petit taller a la carretera principal que travessa el poble. Aquest canvi ha suposat un gran salt en el nombre dels seus clients i ara compta amb dos aprenents per ajudar-la a mantenir-se al dia amb la demanda.

Helen Tetteh

Fins fa poc no tenia electricitat al seu taller. El poble estava connectat a la xarxa, però connectar-se suposava massa costos per la Helen, per no parlar dels freqüents talls d'energia. Fa uns mesos, un amic (també costurer i propietari d'una botiga de queviures) li va parlar sobre el sistema solar d'energia de PEG. Poc després, la Helen va comprar el seu propi sistema.

Tan aviat es fa fosc (al voltant de les 6pm), el seu taller té dues llums brillants i l'equip pot continuar treballant. La Helen explica: "Ara podem servir a més clients a temps, i atès que tenim una ràdio amb energia solar estem més contents a la feina i disposem de més energia".

« Atrás