¡Participa en Oikocredit! Selecciona la región en la que vives

Cerrar la ventana
Sevilla Catalunya Euskadi

¿Qué son las Asociaciones de Apoyo?

Las Asociaciones de Apoyo a Oikocredit son colectivos de personas voluntarias constituidas legalmente en forma de asociaciones sin ánimo de lucro. Los socios y socias de estas asociaciones llevan a cabo tareas de sensibilización y difusión de la misión de Oikocredit y son una parte muy importante de la organización. Las Asociaciones de Apoyo son socias directas de la cooperativa Oikocredit Internacional, y como tales, representan en ella a todos sus socios y socias de España. Actualmente existen 3 Asociaciones de Apoyo: País Vasco, Catalunya y Sevilla.

También existe un grupo de voluntariado activo en Madrid (puedes encontrar más información sobre este grupo y sus actividades en: www.madrid.oikocredit.es).

Catalunya
Buscar

Café Feminino, Brazil

Pulsa "<< Previous" para consultar proyectos anteriores
Pulsa "Next >>" para consultar proyectos más recientes

Café Feminino, Brazil

Brazillunes 25 febrero 2019 12:09

La Dayany és membre de Coopfam i del grup de dones (Mobi) i produeix Café Feminino. El seu marit també treballa a la plantació de cafè de la parella. Tenen dos fills petits. Quan es van casar, van començar a treballar junts, invertint i desenvolupant la seva granja de cafè. Recentment van comprar una parcel·la per cultivar cafè orgànic i "Cafè Feminino".

Què significa ser part del grup de dones Mobi? La Dayany ho explica: "En el passat, el nostre treball era només produir cafè i no hi havia diferència entre el cafè que produïa jo mateixa i la resta de la propietat. Ara tinc una part separada de la que només jo en tinc cura. També faig artesanies. És molt important per a mi; tot el grup m'ha donat suport en les meves activitats".

Què fa especial a Café Feminino? Ella continua: "Molt amor i cura amb el cafè i la plantació. Em sento molt satisfeta. La cura i l'atenció fan la qualitat del cafè. És un treball molt difícil, però crec que [les dones] podem fer la feina".

Dayany de Assis dos Santos Ferreira, tamisant branques i fulles del cafè

Oikocredit presta especial atenció als projectes liderats per dones, atès que en general elles són els qui es troben en major situació de pobresa i a més exerceixen un paper clau en el desenvolupament de la seva comunitat: http://www.oikocredit.es/es/que-hacemos/el-impacto-social/llegar-a-las-mujeres

« Atrás