¡Participa en Oikocredit! Selecciona la región en la que vives

Cerrar la ventana
Sevilla Catalunya Euskadi

¿Qué son las Asociaciones de Apoyo?

Las Asociaciones de Apoyo a Oikocredit son colectivos de personas voluntarias constituidas legalmente en forma de asociaciones sin ánimo de lucro. Los socios y socias de estas asociaciones llevan a cabo tareas de sensibilización y difusión de la misión de Oikocredit y son una parte muy importante de la organización. Las Asociaciones de Apoyo son socias directas de la cooperativa Oikocredit Internacional, y como tales, representan en ella a todos sus socios y socias de España. Actualmente existen 3 Asociaciones de Apoyo: País Vasco, Catalunya y Sevilla.

También existe un grupo de voluntariado activo en Madrid (puedes encontrar más información sobre este grupo y sus actividades en: www.madrid.oikocredit.es).

Catalunya
Buscar

Sari-Sari

Pulsa "<< Previous" para consultar proyectos anteriores
Pulsa "Next >>" para consultar proyectos más recientes

Sari-Sari

Philippineslunes 11 marzo 2019 12:16

Dungganon significa "honorable". Aquest és el nom del programa de la institució de microfinances NWFT basat en la metodologia de préstec Grameen. Cinc dones formen un grup per rebre préstecs col·lectius sota uns criteris molt clars i després de rebre una sèrie de sessions de formació estan preparades per dirigir un negoci i comprendre com funciona el préstec.
El grup de préstec es reuneix a la parcel·la que posseeix la Theresa al costat de la seva casa.

La Theresa a la seva botiga (sari sari), finançada per un microcrèdit de NWFT, entitat sòcia d'Oikocredit.

La Theresa té 43 anys i dirigeix un sari-sari (botiga de queviures) al mercat de Dulao (ciutat de Bago).
Va rebre el seu primer préstec de NWTF el 2002 per iniciar la seva tenda sari-sari. El seu primer benefici es va utilitzar per a la cimenteria de la seva cuina. Des de llavors, la botiga de la Teresa ha crescut i ha millorat la seva casa. "Hem millorat també els nostres aliments. Abans només menjava peix sec i arròs".

Oikocredit presta especial atenció als projectes liderats per dones, atès que en general elles són les qui es troben en major situació de pobresa i a més exerceixen un paper clau en el desenvolupament de la seva comunitat: http://www.oikocredit.es/es/que-hacemos/el-impacto-social/llegar-a-las-mujeres

« Atrás