¡Participa en Oikocredit! Selecciona la región en la que vives

Cerrar la ventana
Sevilla Catalunya Euskadi

¿Qué son las Asociaciones de Apoyo?

Las Asociaciones de Apoyo a Oikocredit son colectivos de personas voluntarias constituidas legalmente en forma de asociaciones sin ánimo de lucro. Los socios y socias de estas asociaciones llevan a cabo tareas de sensibilización y difusión de la misión de Oikocredit y son una parte muy importante de la organización. Las Asociaciones de Apoyo son socias directas de la cooperativa Oikocredit Internacional, y como tales, representan en ella a todos sus socios y socias de España. Actualmente existen 3 Asociaciones de Apoyo: País Vasco, Catalunya y Sevilla.

También existe un grupo de voluntariado activo en Madrid (puedes encontrar más información sobre este grupo y sus actividades en: www.madrid.oikocredit.es).

Catalunya
Buscar

Oikocredit publica el seu informe anual del 2018 així com els seus principals resultats financers

Oikocredit publica el seu informe anual del 2018 així com els seus principals resultats financers

Annual report 2018 cover.jpgmiércoles, 27 de marzo de 2019

Avui Oikocredit ha anunciat els seus resultats anuals per a l'exercici 2018. El comunicat de premsa explica com malgrat els canvis organitzatius i l'entorn de baixos tipus d'interès, Oikocredit ha aconseguit fer créixer la seva cartera de finançament per al desenvolupament.

A més, el comunicat de premsa ofereix una visió general dels sectors prioritaris d'Oikocredit: inclusió financera, agricultura i energies renovables, així com altres dades financeres destacades. En ell també es pot llegir més sobre com l'estratègia actualitzada de la cooperativa pretén una millora dels resultats futurs.
En Thos Gieskes, Director Executiu d'Oikocredit ha dit: "Per a Oikocredit és un gran assoliment haver crescut malgrat els desafiaments externs pel que fa al finançament per al desenvolupament i l'època de transició en la qual ens trobem. Això demostra la passió i determinació del nostre personal per fer costat a les organitzacions a les que donem suport i, més important, a les persones a les quals serveixen."

Llegeix la nota de premsa completa aquí.

Per a una visió completa dels resultats financers d'Oikocredit de l'exercici 2018, llegeix l'informe anual (en anglès):
https://www.oikocredit.coop/publications/annual-reports

« Enrere