Reflexionant sobre el 2018 i mirant endavant
Butlletí Electrònic d'Oikocredit Catalunya
Febrer 2019

Focalitzant-nos en un impacte social encara més fort

L’inici d’un any nou presenta una oportunitat per a l’autoreflexió. El nostre Director Executiu, en Thos Gieskes, reflexiona sobre el 2018 i ofereix una perspectiva financera per al 2019 per a Oikocredit en aquest article.

Ara, amb l’any començat, la nostra estratègia renovada és el marc al voltant del qual estem donant forma a la nostra organització. En aquest butlletí ressaltem el nou document d'Estratègia i Visió com una lectura essencial per tots els socis i sòcies d’Oikocredit.

L’impacte social roman fermament al cor de la nostra feina, tal com testifiquen les històries d'Índia i Perú que presentem en aquest butlletí. En una entrevista amb el nostre Director d’Inversions, en Bart van Eyk, pots llegir sobre com estem portant a terme els canvis al nostre conjunt organitzatiu regional per crear un impacte social encara més gran.

Desitgem seguir amb tu el viatge cap a un futur sostenible i d'èxit, i duent a terme aquesta important missió d'Oikocredit per molts anys més.

 

L’estratègia actualitzada d’Oikocredit

Recentment hem publicat  la nostra Visió i Estratègia 2018-2022 actualitzada. La qual estableix les nostres ambicions i la direcció pel futur desenvolupament d’Oikocredit. Un dels nostres objectius clau és maximitzar l’impacte social.

Llegeix més >
 

Un nou model operatiu

Vam entrevistar el Director d’Inversions d’Oikocredit, Bart van Eyk, per saber més sobre els canvis que estan tenint lloc com a resultat de la nostra estratègia actualitzada, i com els canvis en la nostra configuració regional ens ajudaran a servir millor a les nostres organitzacions sòcies amb l'objectiu de crear un impacte social encara més fort.

Llegir l'entrevista >
 

Veient l’impacte social de primera mà

Durant la recent gira d’estudi per Perú, un grup de persones inversores, treballadores i voluntàries van conèixer gent molt inspiradora. Un exemple n’és la Dimas Morales, una grangera de pollastres i clienta de la nostra organització sòcia ProEmpresa, que ha fet prosperar el seu negoci malgrat les circumstàncies adverses.

Llegeix la història de la Dimas >
 

Accés al mercat per a agricultors a l’Índia

L'organització sòcia d’Oikocredit Y-Cook produeix una gamma de productes alimentaris frescos i saludables llestos per menjar. La companyia compra productes agrícoles de 1.300 petits agricultors, un dels quals és Krishna Muthy (imatge de capçalera, a la dreta). "Abans de treballar amb Y-Cook no cultivàvem el blat de moro dolç. Amb el blat de moro ara tenim preus fixos, que són molt millors", diu.

Llegeix sobre Y-Cook >
 

Altres Notícies

Ensenyem el cor: Presentem els resultats del Balanç Social del 2017

Amb l’objectiu de promoure la nostra transparència i rendir comptes a la nostra base social i al conjunt de la ciutadania, des d'Oikocredit Catalunya hem elaborat un any més el Balanç Social de la XES.

Consulta'n els resultats >
 
Segueix-nos a:

Oikocredit Catalunya - Bisbe Laguarda 4. 08001 Barcelona - T: 93 441 63 06