Informe d'Impacte i impuls a sectors prioritaris
Butlletí Electrònic d'Oikocredit Catalunya
Setembre 2019

Impulsant els nostres esforços en sectors prioritaris i Informe d'Impacte 2019

Aquesta edició del butlletí electrònic ressalta el nostre Informe d'Impacte, que acabem de publicar, amb dades socials i ambientals fins a finals de 2018. També mostra els desenvolupaments més recents a Oikocredit i dóna una idea de la direcció que seguim mentre anem implementant la nostra estratègia actualitzada.

Entrevistem el nostre Director Executiu, en Thos Gieskes, que ens comenta com estem impulsant els nostres esforços en els sectors prioritaris d'Oikocredit per a anar més enllà de les finances i ampliar les formes en què donem suport a les nostres organitzacions sòcies, amb l'objectiu d'enfortir els seus projectes.

També incloem una segona entrevista amb la Directora de la nostra organització sòcia de Cambodja First Finance, que ens explica el seu treball oferint hipoteques a persones de baixos ingressos i com Oikocredit els ha donat suport més enllà de les simples finances. Finalment incorporem les nostres Xifres Clau per al segon trimestre de 2019.

 

Informe d'Impacte 2019

Recentment hem publicat el nostre Informe d'Impacte, que reemplaça l'Informe d'Acompliment Social i Ambiental i que inclou dades fins a finals de 2018 sobre l'Impacte real d'Oikocredit i la seva relació amb la consecució dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS).

Consulta l'Informe i les seves dades més rellevants >
 

Anant més enllà de les finances per a les nostres organitzacions sòcies

El nostre Director Executiu Thos Gieskes ens actualitza sobre els últims avenços a Oikocredit. En la seva entrevista, en Thos explica com Oikocredit pretén destacar d'altres organitzacions similars i comenta la futura direcció de l'organització. També resumeix els resultats de l'AGA de 2019 i destaca les àrees clau de l'Informe d'Impacte.

Llegeix l'entrevista >
 

Préstecs assequibles per a habitatge

Entrevistem a la Sothany Chun, Directora de la nostra organització sòcia de Cambodja First Finance PLC per a aprendre més sobre el seu treball. First Finance és l'única Institució Microfinancera de Cambodja que ofereix hipoteques a clients amb recursos financers limitats. La Sothany explica l'enfocament de First Finance en préstecs per a habitatge, la seva visió i el seu impacte social.

Llegeix l'entrevista >
 

Xifres clau d'Oikocredit

Les nostres dades per al segon trimestre de 2019 inclouen el capital pendent, el nombre total d'organitzacions sòcies i països en els quals invertim, així com un resum de la nostra activitat financera per tipus, regió i sector. Les figures també inclouen llars amb accés a energia neta i CO2 reduït.

Consulta les nostres últimes xifres >
 

Altres Notícies

Oikocredit Catalunya a fires de tardor, no te les perdis

Aquesta tardor comencem fort amb diverses activitats de difusió. Ja hem confirmat presència a tres fires d'Economia Social i Solidària: Cardedeu i Mallorca el 28 de setembre, i la FESC a Barcelona els dies 26 i 27 d'octubre. Aquest any tenim moltes novetats, entre elles una demostració en directe de les cuines eficients de biomassa del nostre projecte de renovables Inyenyeri de Ruanda.

Llegir-ne més >
 
Segueix-nos a:

Oikocredit Catalunya - Bisbe Laguarda 4. 08001 Barcelona - T: 93 441 63 06