Apunta't al cafè-tertúlia online d'aquest dijous!
Notificacions d'Oikocredit Catalunya
Cafè-tertúlia online: Dijous 07/05. 18:30h.

Experiències de Finances Ètiques a Ghana, l'StudyTour 2020

Abans que res, esperem que tant tu com les teves persones properes estigueu bé. I aprofitem aquests últims dies de confinament més estricte per convidar-te a compartir una tassa de cafè (o cacau) virtual i conèixer en primera persona l'experiència de les sòcies d'Oikocredit Catalunya que van participar a l'Study Tour d'enguany a Ghana.

El passat mes de gener 3 sòcies d'Oikocredit Catalunya van acompanyar a un grup de sòcies i personal d'Oikocredit a conèixer el treball de les Finances Ètiques al país africà. A més de participar en una formació sobre el treball d'Oikocredit en el terreny, en aspectes com la concessió de préstecs o l'avaluació de l'impacte socio-ambiental, van visitar diverses organitzacions de microfinances, agricultura sostenible (com per exemple el cacau) o energies renovables.

En aquesta sessió ens compartiran les seves experiències i aprenentatges, i podrem interactuar amb elles en un entorn informal i relaxat.

Data i hora: dijous 7de maig de 18:30h a 19:30h

Plataforma: Bluejeans, a través d'aquest enllaç. Abans que comenci t'enviarem més detalls sobre com connectar-t'hi.

Inscripció: l'acte és lliure i gratuït, però t'agrairem si ens pots enviar un correu electrònic a catalunya@oikocredit.org confirmant la teva assistència.

-> Si coneixes algú a qui li pugui interessar aquesta activitat, no dubtis a reenviar-li la invitació!

Esperem poder-nos veure molt aviat! (ni que sigui online)

 
Segueix-nos a:

Oikocredit Catalunya - ATENCIÓ! NOVA ADREÇA: Casp 43, baixos. 08010 Barcelona - T: 93 441 63 06