No cal que confirmis res, aquest mail només és per informar-te
Mail informatiu sobre els canvis en la política de privacitat i protecció de dades
RGPD, 25 de maig de 2018

Ens preocupem per la seguretat de les teves dades

Com segur que ja saps, avui ha entrat en vigor l'aplicació del Reglament General Europeu de Protecció de Dades 2016/679 (RGPD).

En el nostre cas, ens prenem molt seriosament la seguretat de les teves dades personals, i les tenim perquè en algun moment previ ens les has facilitat amb el teu consentiment exprés. Així doncs, a partir d'avui continuarem protegint les dades que ens has facilitat, ara segons els nous requeriments de la nova norma europea.
 
Com hem fet sempre, no compartirem les teves dades personals amb terceres parts que no siguin absolutament necessàries per facilitar la relació contractual que tenim amb tu o amb la teva organització, o bé per complir amb la llei vigent.

Les teves dades segueixen incorporades a un fitxer automatitzat, comunicat a l'Agència de Protecció de Dades, del qual és titular Oikocredit Catalunya. El tractament de les quals està destinat exclusivament a la comunicació de les activitats pròpies de l'entitat, o en cas que ostentis la condició de soci/a partícip o protector/a, a complir amb les condicions del contracte corresponent i amb els drets i deures expressats als nostres estatuts.
 
Et recordem que pots exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació en el tractament i portabilitat segons es preveu a la norma, enviant un correu a catalunya@oikocredit.org.

Així mateix, t'informem que també pots contactar amb el Delegat de Protecció de Dades d'Oikocredit Catalunya dirigint-te per escrit a l'adreça de correu dpo.cliente@conversia.es o al telèfon 902877192.

En qualsevol moment pots donar-te de baixa del butlletí mitjançant el sistema de baixa que hi ha a cada comunicat, o contactant-nos a catalunya@oikocredit.org

En aquest document pots consultar tots els detalls de la nostra nova política de privacitat i protecció de dades>
 

I aprofitem l'ocasió per agrair-te el teu suport en nom de tot Oikocredit i de totes les persones del món que es beneficien de la nostra tasca en forma de Finances Ètiques.

 

Oikocredit Catalunya - Bisbe Laguarda 4. 08001 Barcelona - T: 93 441 63 06