Les Finances Ètiques i el nostre impacte social creixen
Butlletí Electrònic d'Oikocredit Catalunya
Novembre 2019

Impacte en el cor de tot el que fem

Oikocredit vol maximitzar el seu impacte social. En aquesta edició, continuem destacant l'impacte d'Oikocredit al món, ja que recentment vam publicar els resultats del nostre acompliment social i ambiental en el nostre Informe d'Impacte.

Et portem una entrevista amb la Ging Ledesma, Directora d'Innovació en Acompliment Social d'Oikocredit. En la nostra actualització de notícies, et mostrem les dades clau, com per exemple que les organitzacions sòcies d'inclusió financera d'Oikocredit arriben a beneficiar a 37.6 milions de clients. T'animem a què et descarreguis l'informe i vegis el nostre impacte en profunditat.

També adjuntem algunes notícies més sobre l'evolució del sector de les Finances Ètiques al nostre país, sobre una guia per promoure la col·laboració amb ONG de cooperació i sobre el Balanç Social d'Oikocredit Catalunya. Esperem que gaudeixis aquest butlletí i que llegeixis el nostre Informe d'Impacte 2019.

 

Parlant d'impacte amb la Ging

Analitzem alguns dels números del nostre impacte amb la Ging Ledesma, Directora d'Innovació en Acompliment Social d'Oikocredit. També volem tornar a repassar els fonaments de l'informe i descobrir, per exemple, si és realista esperar que el 100% de les nostres organitzacions sòcies donin suport als Principis de Protecció al Client.

Llegeix l'entrevista >
 

Descarrega el nostre Informe d'impacte

Descarrega l'informe avui, i entre les moltes infografies, podràs veure com Oikocredit contribueix activament als Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de l'ONU. També hi ha guies resum per a cada àrea del nostre treball -inclusió financera, agricultura sostenible i renovables-, tot destacant les mètriques clau que monitorem.

Descarrega el nostre Informe d'impacte >
 

Xifres clau d'Oikocredit

Les nostres dades inclouen el capital pendent, el nombre total d'organitzacions sòcies i països on invertim, així com una descripció general del nostre finançament per tipus, regió i sector. Obtén les dades més recents aquí i segueix l'evolució d'Oikocredit Internacional durant tot l'any.

Consulta les nostres últimes xifres >
 

Altres Notícies

Cooperació al desenvolupament i Finances Ètiques, presentem nova guia

Com poden col·laborar les ONG de cooperació i les Finances Ètiques per a impulsar projectes transformadors al Sud Global i no dependre tant de subvencions o donacions? Aquest dijous presentem a Barcelona una nova guia per a fomentar una cooperació financera basada en l'Economia Social i Solidària.

Consulta el programa de la jornada de presentació >
 

Presentació del Baròmetre de les Finances Ètiques 2018

El mes d'octubre passat es va presentar el Baròmetre de les Finances Ètiques al nostre país, que aporta dades sobre l'evolució del sector. Aquest tipus d'entitats continuem creixent en pràcticament tots els indicadors, i mantenim una morositat més baixa que la de la banca convencional.

Consulta aquí les principals xifres del sector >
 

Balanç Social d'Oikocredit Catalunya, ensenyem el nostre cor

Recentment REAS Red de Redes ha publicat les dades agrupades del Balanç Social, una eina d'avaluació de la gestió i de l'impacte social per a les entitats de l'Economia Social i Solidària del nostre país. Des d'Oikocredit Catalunya, apostant per la màxima transparència, fa anys que ensenyem el nostre cor a través del Balanç Social.

Coneix els detalls del nostre Balanç Social >
 
Segueix-nos a:

Oikocredit Catalunya - Bisbe Laguarda 4. 08001 Barcelona - T: 93 441 63 06